вівторок, 29 грудня 2009 11:05

У Харкові від "свинячого грипу" помер депутат-бютівець

У Харкові від "свинячого грипу" помер депутат-бютівець

28 грудня у Харкові помер депутат Харківської обласної ради від БЮТ Віктор Устименко. Аналізи про наявність у померлого вірусу А/H1N1 будуть готові до середи, але лікарі вже зараз впевнено називають причину смерті.

Як повідомив начальник Головного управління охорони здоров"я Харківської держадміністрації Олександр Галацан, депутат Віктор Устименко хворів на грип.

За його словами, лікарі припускають, що депутат помер від каліфорнійського грипу. Разом з тим, Галацан додав, що лабораторні аналізи про наявність вірусу А/H1N1 харківська лабораторія зробить до середи, 30 грудня.

Але Галацан практично впевнений у результатах. "На думку клініцистів, це однозначно пандемічний грип", - зіслався він на колег.

Депутат обласної ради від БЮТ Віктор Устименко помер на 55-му році життя. Він був адвокатом, викладав у Національній юридичній академії та очолював постійну комісію з правових питань та регуляторної політики при облраді.

Раніше повідомлялося, що після хвороби помер керівник Головного КРУ України Микола Сивульський.


Устименко Віктор Васильович народився 8 червня 1955 р. у м. Гадяч Полтавської обл.

У 1980 р. закінчив Харківський юридичний інститут. Після закінчення інституту вступив до аспірантури при Харківському юридичному інституті.

У 1983 р. захистив кандидатську дисертацію, отримавши науковий ступінь кандидата юридичних наук. З 1983 р. працював асистентом, старшим викладачем, з квітня 1988 р. - доцент кафедри кримінального права Національної юридичної академії України ім. Ярослава Мудрого.

З 1985 р. по 1990 р. працював заступником декана слідчо-криміналістичного факультету, з 1996 р. по 1998 р. - директором Науково-правового центру при академії. 26 березня 2006 обраний депутатом Харківської обласної ради. Член ВО "Батьківщина".

Утро

Зараз ви читаєте новину «У Харкові від "свинячого грипу" помер депутат-бютівець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути