понеділок, 23 вересня 2013 09:23

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У Харкові мітингують прихильники та противники Тимошенко

Перед Апеляційним судом Харківської області проходять мітинги прихильників та противників екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко.

За даними правоохоронців, у мітингу прихильників Тимошенко беруть участь близько 700 осіб. Люди тримають національні прапори, символіку ВО "Батьківщина". Вони вигукують: "Юля буде вільна", "Юля, ми з тобою" та вимагають виконати рішення Європейського суду з прав людини і звільнити Тимошенко.

Мітинги розділені кордоном міліції. У мітингу противників Тимошенко беруть участь близько 2 тис. осіб. Люди тримають національні прапори і транспаранти з написами:"Вор должен сидеть в тюрьме и будет сидеть!". Вони вимагають притягнути Тимошенко до кримінальної відповідальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремники кажуть, що готові етапувати Тимошенко до суду

Нагадаємо, сьогодні у приміщенні Апеляційного суду Харківської області Київський районний суд Харкова продовжить слухання кримінальної справи щодо порушень у діяльності ЄЕСУ.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові мітингують прихильники та противники Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути