пʼятниця, 05 жовтня 2012 17:07

У Харкові близько ста опозиціонерів вимагали від міліції реагувати на порушення

У Харкові близько ста опозиціонерів вимагали від міліції реагувати на порушення
Фото: frontzmin.ua

У Харкові активісти Об'єднаної опозиції "Батьківщина" і Всеукраїнського об'єднання "Свобода" провели пікет перед будівлею Головного управління МВС в Харківській області, вимагаючи від правоохоронців реагувати на порушення у відношенні кандидатів у народні депутати.

"Ми вимагаємо забезпечити порушення кримінальних справ за всіма фактами порушення виборчих прав, в тому числі і права на вільне здійснення передвиборної агітації, що супроводжувалися насильством, погрозами або знищенням майна", - йдеться у відкритому зверненні кандидатів-мажоритарників від Об'єднаної опозиції "Батьківщина" та ВО "Свободи" до начальника Харківської обласної міліції Віктору Козицького.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові агітаторам платять 75 гривень в день

Крім того опозиціонери вимагають забезпечити належний громадський правопорядок під час проведення виборчої кампанії, розслідувати випадки бездіяльності працівників міліції під час неправомірних дій у відношенні суб'єктів виборчого процесу та покарати винних. В акції взяли участь до 100 чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підкупи та агітація спрямовані на тих виборців, які ще не визначилася - експерт

Люди прийшли з державними та партійними прапорами "Батьківщини" і ВО "Свобода", з плакатами "Сліпа міліція?", "Глуха міліція?", "Німа міліція?", "Полковник Козицький (начальник ГУ МВСУ в Харківській області)! Починай працювати , або давай, до побачення! ".
Нагадаємо, раніше під час зустрічі з виборцями кандидата Кірша невідомий хлюпнув йому в обличчя зеленку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Табачник побував VIP-агітатором на Донбасі

Крім того, неодноразово повідомлялося про напад невідомих молодих людей спортивної зовнішності на агітнамети кандидата від Об'єднаної опозиції "Батьківщина" по округу № 168 Ігоря Балути і про перешкоджання в поширенні агітпродукції опозиційних кандидатів-мажоритарників.

Глава Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін заявив, що таким чином опозиціонери намагаються привернути до себе увагу.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові близько ста опозиціонерів вимагали від міліції реагувати на порушення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути