Ексклюзиви
субота, 16 квітня 2011 10:59

У ГПУ підтвердили можливість скасування газових угод

У ГПУ підтвердили можливість скасування газових угод

Газові угоди 2009 року між Україною та Росією можуть бути скасовані в судовому порядку. Про це заявив перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін в ефірі телеканалу "Інтер".

"Чи можна говорити про те, що підписання цього контракту було з грубими порушеннями українського закону? Так, це так. З української сторони всі дії по підписанню контракту носили протиправний характер", - уточнив Кузьмін.

"Це означає, що і сам контракт і всі дії з виконання цього контракту можуть бути поставлені під сумнів і в судовому порядку скасовані. У тому числі і в міжнародних судах", - зазначив він.

Раніше повідомлялося, що Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу відносно екс-прем'єра Юлії Тимошенко у зв'язку з підписанням газових угод 2009 року. У свою чергу, перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов переконаний, що справа проти Тимошенко сфабрикована. Водночас голова тимчасової слідчої комісії з розслідування обставин підписання газових угод, "регіоналка" Інна Богословська переконана, що тюрми за "газові" справи екс-прем'єру Юлії Тимошенко не уникнути.

Зараз ви читаєте новину «У ГПУ підтвердили можливість скасування газових угод». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути