середа, 14 листопада 2012 21:46

У експерта не викликає сумніву, що більшість мажоритарників-самовисуванців працюватиме із владою

У експерта не викликає сумніву, що більшість мажоритарників-самовисуванців працюватиме із владою
Фото: glavcom.ua

Більшість із 43 мажоритарників-самовисуванців буде співпрацювати із владою, а не опозицією. Остаточно не відомо, чи це буде переконлива більшість.

Таку думку в ефірі "5 каналу" висловив політолог Михайло Погребинський.

Відповідаючи на питання, яка кількість мажоритарників-самовисуванців опиниться в опозиції, а яка у владі, він сказав: "Те, що більшість із 43 буде працювати із владою – в мене не викликає сумнівів. Навіть поверховий аналіз говорить про це, але наскільки ця кількість буде переконлива? Чи буде це 25, чи буде 37? Остаточно це не відомо".

Також політолог зазначив, що надзвичайно важлива кількість 37, оскільки з неї ПР може проводити зміни самостійно і без підтримки комуністів.

"Це надзвичайно важливо, оскільки якщо буде 37, то без комуністів Партія регіонів матиме більшість, і зможе проводити, в тому числі, питання по землі, і інші, які не підтримує Трудовий Кодекс, які не підтримують комуністи", - додав експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доній: Опозиції варто пам'ятати про "очищення і єднання"

Окрім того, за його словами, він "чув від керівників Партії регіонів" про їхню впевненість щодо того, що у них буде 37 мажоритарників-самовисуванців. "Але, поки що, я в це не вірю", - резюмував Погребинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Азарова ще вагаються: 100 чи 300% пені стягувати з людей за несплату комуналки

Нагадаємо, до Верховної Ради проходитя 43 кандидати-самовисуванці, що виграли вибори на мажоритарних округах. Також до Верховної Ради проходять сім представників тих партій, які не подолали 5% бар'єр.

Зараз ви читаєте новину «У експерта не викликає сумніву, що більшість мажоритарників-самовисуванців працюватиме із владою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути