понеділок, 20 травня 2013 19:45

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У ДПтС заявляють, що вчинки Тимошенко аморальні

У ДПтС заявляють, що вчинки Тимошенко аморальні
Юлія Тимошенко Фото: job-sbu.org

У Державній пенітенціарній службі заявили, що слова екс-прем'єра Юлії Тимошенко про те, що її сусідку змушують давати неправдиві свідчення, неправдиві. Про це повідомила прес-служба відомства.

"ДПтС обурює намагання засудженої Тимошенко обмовити свою сусідку, яка разом із нею перебуває в лікарняній палаті. Жінка навіть не здогадується з яких низьких власних мотивів її використовує засуджена Тимошенко, поширюючи неправду про начебто надання свідчення своєю сусідкою, і тим паче про її "сльози", - заявили тюремники.

"Складається враження, що оскільки Тимошенко не вдалося змусити суспільство та Європейський суд з прав людини повірити у брехню щодо начебто її побиття працівниками виправної колонії, то вона вирішила той самий сценарій застосувати до своєї сусідки. Прикро констатувати, але подібні вчинки засудженої не можна називати інакше, як аморальними", - вважають у відомстві.

ДПтС також заявила про те, що неправдою є і заяви про перешкоджання доставці до суду Тимошенко.

"Як би не намагалась засуджена та її захисники оббрехати дії пенітенціаріїв, їм навряд чи вдасться змусити усіх пацієнтів та медичний персонал ЦКЛ № 5 забути про те, що кожного разу напередодні судового засідання автомобілі для конвою Тимошенко очікували на засуджену (на подвір'ї лікарні) по декілька годин", - заявили в ДПтС.

"Також, навряд чи у пацієнтів лікарні та медичного персоналу, як би того не прагнула засуджена, станеться амнезія щодо кількості візитів керівника Качанівської виправної колонії Ігоря Коплащікова до Тимошенко. Адже його постійно бачать і пацієнти, і лікарі закладу, коли він по декілька разів заходить до засудженої і на передодні судових засідань, і в день суду", - зазначили у відомстві.

Як відомо, Тимошенко у своєму щоденнику на "Українській правді" написала, що її сусідку по лікарняній палаті Людмилу намагаються примусити давати неправдиві свідчення.

Зараз ви читаєте новину «У ДПтС заявляють, що вчинки Тимошенко аморальні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути