понеділок, 08 жовтня 2012 16:02

У Донецьку на окрузі Левченка клонують вулиці та створюють неіснуючі дільниці

У Донецьку на окрузі Левченка клонують вулиці та створюють неіснуючі дільниці
Фото: tsn.ua

Два кандидати в народні депутати від КПУ і "Об'єднаної опозиції" не змогли потрапити в виборчу дільницю № 817 по їх одномандатному виборчому округу № 44.

Сьогодні на 13:00 було призначено засідання дільничної виборчої комісії, однак адреси ДВК № 817, який вказаний на сайті ЦВК, не існує. На сайті ЦВК вказана адреса "вул. Коксохімічна, 7 ", але на цій вулиці всього 6 будинків.

Кандидати в нардепи, приїхавши на цю вулицю, подзвонили чолі ДВК. Голова комісії заявив по телефону, що засідання комісії проходить за адресою вул. Ростошанская, 6, і кинув трубку. Відзначимо, що за даною адресою членів комісії також знайти не вдалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Процес друку бюлетенів ускладнений самовідводом "мажоритарників" - заступник голови ЦВК

Крім того, в Донецьку в 43 і 44 мажоритарному округах в списках адрес виборців городян дублюють вулицями.

Зокрема, жителі вул. Кірова, згідно з даними Центрвиборчкому, опублікованим на офіційному сайті, можуть голосувати одразу в кількох виборчих дільницях, повідомив кандидат в нардепи від опозиції Микола Волинко.

За його словами, в списках адрес виборців дільниць для голосування 43 округу № № 141890, 141891 вказані ті ж адреси, що і в списках дільниці № 141813, що в окрузі № 44. Волинко оцінює кількість "дубльованих" донеччан приблизно в 12 тис. чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" вручив медикам скандальні "швидкі"

Кандидат має намір звернутися з офіційною скаргою з приводу якості списків в ЦВК, оскільки вони дають можливість для махінацій з голосами виборців на майбутніх виборах.

У даних округах кандидатами від партії влади балотуються господар групи "НОРД" Валентин Ландик і колишній секретар донецької міськради Микола Левченко.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку на окрузі Левченка клонують вулиці та створюють неіснуючі дільниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути