вівторок, 27 березня 2012 16:18

У Донецьку міліція не дозволила розклеювати листівки з Януковичем, є затримані

У Донецьку міліція не дозволила розклеювати листівки з Януковичем, є затримані
За листівки з президентом трьох активістів затримали "до з'ясування обставин". Фото: gazeta.ua

У Донецьку затримали трьох громадських активістів з ФУП, які хотіли провести акцію із розклеювання антипрезидентських листівок.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів один із затриманих Дмитро Дядик.

"Ми були втрьох. Мали листівки. Як тільки прийшли на заявлене місце, нас оточили з 20 міліціонерів. Під психологічним тиском змусили сісти до їхньої машини, поїхали у Ворошиловський відділок міліції "до з'ясування обставин", - розповів він по телефону.

За його лсовами, з ним знаходяться Олександр Кисельов і Богдан Манюков.

Як повідомлялося раніше, що сьогодні у майже всіх обласних містах пройшла акція на підтримку херсонськх студентів, яких затримали за розповсюдження антипрезидентських листівок. Так, зокрема, у Києві, активісти розклеїли листівки із зображенням президента Віктора Януковича та текстом "Широка страна моя родная Много в ней лесов, полей и рек Я другой такой страны не знаю Президент которой бывший зек".

"Не головне, що написано у листівці, головне - подолати страх молоді, коли вони бояться висловлювати свою політичну позицію, бо їх переслідують, саджають до в'язниці, виключають з університетів", - розповів один із активістів Сергій Пархоменко.

Нагадаємо, що 2 березня правоохоронці затримали херсонських студентів Херсонського технічного університету. Їх звинуватили у груповому хуліганстві за розклеювання антипрезидентських листівок. За тиждень справу закрили.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку міліція не дозволила розклеювати листівки з Януковичем, є затримані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути