Ексклюзиви
середа, 03 листопада 2010 19:36

У Донецьку Янукович весело махав байкерам і біло-блакитним вантажівкам (ФОТО)
19

Президент України Віктор Янукович під час робочої поїздки взяв участь в відкритті ділянки об'їзної автодороги навколо м. Донецьк "Знам'янка-Луганськ-Ізварине".

У заході взяли участь Голова адміністрації Президента Сергій Льовочкін, міністр транспорту та зв'язку Костянтин Єфименко, міністр будівництва та регіонального розвитку Володимир Яцуба, міністр фінансів України Федір Ярошенко, віце-прем'єр-міністр України з питань Євро-2012 Борис Колесніков, керівник Національного агентства з підготовки та проведення в Україні фіналу чемпіонату Євро-2012 Володимир Ковалевський, начальник Державної служби автодоріг України Володимир Демешкін.

Перед прибуттям Януковича дорогу освятив митрополит Донецький і Маріупольський Іларіон.

Президент звернувся до присутніх: "Я приїхав вклонитися цій землі, на якій живе трудовий народ. У 2006-му ми задумали побудувати навколо Донецька кільцеву дорогу. Ця ділянка дороги, що буде уведена в експлуатацію, довжиною більше 12 км".

За словами Януковича, це дорога майбутнього.

"Ми будемо будувати нашу країну. Дороги і сільського, і державного значення, щоб Україна була гарною, щоб до нас можна було приїхати швидко і з задоволенням", - додав він.

Першими по новій дорозі проїхали вантажівки будівельної компанії, прикрашені білими і блакитними повітряними кулями, і байкери. Президент весело махав їм рукою.

Будівництво автомобільної дороги Знам`янка-Луганськ-Ізварине на ділянці в обхід м. Донецьк розпочато у 2007 році і було призупинено у 2008-09 рр. у зв`язку з відсутністю фінансування. Роботи відновлено у червні 2010 року. III черга обходу міста Донецьк входить до переліку об`єктів підготовки до Євро-2012.

Gazeta.ua

Фото: Тетяна Заровна

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку Янукович весело махав байкерам і біло-блакитним вантажівкам (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути