пʼятниця, 19 серпня 2011 14:33

Спецтема: 20 років незалежності!

У Дніпропетровську заборонили проводити марш у День Незалежності

У Дніпропетровську заборонили проводити марш у День Незалежності

Дніпропетровський окружний адміністративний суд за позовом виконкому міськради заборонив проводити 24 серпня в Дніпропетровську мирну масову акцію "Марш двадцятирічних".

Про це повідомили в прес-службі партії "Україна майбутнього", що є організатором заходу.

За інформацією організаторів, виконком міськради подав позов про заборону маршу, оскільки в місті нібито не вистачить правоохоронців для забезпечення громадського порядку.

Одночасно в рішенні суду йдеться, що "кількість учасників може збільшитися до невизначених цифр, що становитиме загрозу для людей".

"На День Незалежності ми планували дуже красиву і абсолютно позитивну акцію, без всякого протестного підтексту. Звичайно, ми очікували, що вона буде масова: від двохсот до тисячі людей. Але невже Партія регіонів живе в такому сильному страху, що боїться молодих людей, які хочуть мирно святкувати день народження країни?", - прокоментував один з організаторів, депутат міськради Сергій Жуков.

Нагадаємо, черкаський міськвиконком вирішив заборонити об'єднаної опозиції області святкувати День Незалежності та День прапора.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську заборонили проводити марш у День Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути