четвер, 14 лютого 2019 12:28

У декларуванні нардепа з фракції Порошенка знайшли кримінал

У декларуванні нардепа з фракції Порошенка знайшли кримінал
НАБУ займеться Богданом Дубневичем.

Національне агентство з запобігання корупції знайшло ознаки криміналу з боку народного депутата фракції "Блок Петра Порошенко" Богдана Дубневича і поінформувало про це антикорупційне бюро. Про це НАЗК повідомило в четвер.

Дубневич у декларації за 2016 рік не задекларував 7 власних земельних ділянок та одну ділянку дружини, а також не вказав вартість ще 5 об'єктів – 4 квартир дружини та своєї земельної ділянки.

Крім того, депутат не задекларував корпоративні права дружини у 4 господарських товариствах, недостовірно вказав суму її доходу від здачі майна в оренду та не вказав суму отриманих ним дивідендів.

Загалом у декларації депутата встановлено недостовірні відомості на суму понад 2,8 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Десь до 10 мільйонів гривень" - нардепи розповіли про "скромні" доходи за рік

Ярослав і Богдан Дубневичі пройшли до Верховної Ради на позачергових виборах 2014-го. Обиралися у мажоритарних округах на Львівщині. Перший очолює комітет із питань транспорту.

Дубневичі володіють корпорацією з будівництва залізничних колій, Самбірським керамзитовим заводом, Рівненським заводом надміцних залізобетонних конструкцій, мисливським господарством. 2016-го Укрзалізниця закупила у компаній нардепів виробів на 1 млрд грн, за словами міністра транспорту Володимира Омеляна.

Зараз ви читаєте новину «У декларуванні нардепа з фракції Порошенка знайшли кримінал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути