пʼятниця, 29 лютого 2008 09:30

У Чорновола забрали автомобіль (ФОТО)

 
У середу нардеп Тарас Чорновіл став жертвою евакуаторників. Його особистий автомобіль Skoda Superb з номерами ВР евакуювали прямо в нього перед носом, з козирної вулиці Садової у двох метрах від Верховної Ради. Тут депутати, які приїздять попрацювати до парламенту, кидають свої дорогущі автівки.

"Я завжди залишаю там машину, і жодних проблем раніше не було. Як розповіли мені потім, моя машина стала жертвою якогось міліційного боса, який проїздив Садовою до Кабміну, і дав наказ евакуювати авто, що стояло", – сказав депутат, пише "Сегодня".

Коли Чорновіл дізнався про те, що його автівку відвезли на штрафмайданчик, відразу поїхав виручати чотириколісного друга. "Я вирішив заплатити 410 грн, але тепер маю всі документи, і судитимуся з КМДА і ДАІ за те, що вони незаконно забирають машини", – говорить нардеп.

Чорновіл ще раз проглянув українські закони і правила дорожнього руху, і виявив, що законних підстав для діяльності евакуаторів немає.

"Влада навіть попереджувальні знаки про евакуатори не може виробляти і встановлювати, їх взагалі не передбачено в ПДР!", – говорить він.

Зараз ви читаєте новину «У Чорновола забрали автомобіль (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути