Ексклюзиви
середа, 10 квітня 2019 17:52

У Черкасах демонтують борди з Путіним

У Черкасах демонтують борди з Путіним
У Черкасах вважають аморальним вішати Путіна на білбордах.

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко обіцяє демонтувати в місті передвиборні плакати президента України Петра Порошенка із зображенням президента РФ Володимира Путіна. Про це він написав у Facebook.

"Зараз у багатьох містах України розміщують борди одного із кандидатів в президенти із зображенням Путіна. Попереджаю власників рекламного бізнесу в Черкасах: у разі появи на ваших бордах зображення російського агресора, виконавчий комітет міської ради оперативно проголосує за демонтаж конструкції. Цей покидьок завдав стільки шкоди нашій Україні, що я вважаю аморальним поширювати подібні речі. Нам Путіна у місті не потрібно", – написав Бондаренко.

У виборчому штабі Порошенка заявили, що агітаційні плакати є офіційним рекламним продуктом, сплаченим із виборчого фонду кандидата.

Анатолій Бондаренко є представником ВО "Батьківщина".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Другий тур виборів: з'явилася нова реклама Порошенка

ЦВК обробила 100 % протоколів дільничних виборчих комісій. Лідирує шоумен Володимир Зеленський, якого підтримали 30.24% виборців, а це майже 6 млн людей.

У 2-ий тур із ним виходить чинний глава держави Петро Порошенко. Його підтримали понад 3 млн виборців, що принесло 15.95%.

Вибори відбудуться 21 квітня.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах демонтують борди з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути