середа, 10 лютого 2010 13:09

У БЮТ вважають, що Янукович намахлював 10-12%

У БЮТ вважають, що Янукович намахлював 10-12%
Блок Юлії Тимошенко має намір вимагати перерахунку голосів на всіх виборчих дільницях Криму, а також Донецької і Луганської областей. Про це на прес-конференції сказав депутат Верховної Ради, член фракції БЮТ Сергій Власенко.

За його словами, БЮТ оцінює фальсифікацію голосів на користь кандидата в Президенти, лідера Партії регіонів Віктора Януковича в 10-12%.

"Тому Блок Юлії Тимошенко вимагатиме масового перерахунку голосів на всіх дільницях Донецької і Луганської областей і Автономної республіки Крим", - сказав він.

При цьому депутат відзначив, що БЮТ готовий забезпечити у разі потреби перерахунок голосів на дільницях Західної і Центральної України.

"Ми до цього готові", - сказав він.

Власенко вважає, що тільки перерахунок голосів підтвердить перемогу того або іншого кандидата на виборах Президента.

Нагадаємо, БЮТ має намір оскаржити протокол і дії Центральної виборчої комісії з підрахунку голосів на виборах Президента в Київському апеляційному адміністративному суді.

48,95% виборців проголосували за кандидата в Президенти, лідера Партії регіонів Віктора Януковича, 45,47% - за кандидата в Президенти, прем"єр-міністра Юлію Тимошенко, за попереднім підрахунком 100% протоколів дільничних виборчих комісій, передають Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ вважають, що Янукович намахлював 10-12%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути