Ексклюзиви
середа, 11 листопада 2009 10:41

У БЮТ незадоволені заміною Кислинського

У БЮТ незадоволені заміною Кислинського

В БЮТ упевнені, що скандали із заступниками глави СБУ так нічому і не навчили керівника відомства Валентина Наливайченка.

Так в парламенті відреагували на призначення Анатолія Присяжнюка заступником глави Служби.

"За моїми спостереженнями, в СБУ одна-єдина необхідність: призначити в керівництво служби людину, особисто віддану президентові. Інше - ні професіоналізм, ні вміння, ні світогляд - ні для кого не має значення, - заявив глава підкомітету ВР з питань державної безпеки, генерал-лейтенант СБУ Олександр Скибинецький (БЮТ) в коментарі "Комерсант-Україна".

"Як член комітету з питань нацбезпеки і оборони, я передбачаю, що і з цією кандидатурою в перспективі будуть питання", - переконаний Скибинецький.

В той же час начальник кримської міліції Геннадій Москаль, який впродовж декількох років був безпосереднім начальником Присяжнюка, упевнений, що інцидентів з новим замом не буде.

"Він - адекватна і професійно підготовлена людина", - вважає Москаль.

"Налиавйченко у важку хвилину збирає біля себе вірних друзів. Їх з Присяжнюком пов"язують давні дружні взаємини. І, швидше за все, обпікшись кілька разів на всіх цих заступниках, яких йому підсовували в Секретаріаті президента, Наливайченко вирішив узяти до себе перевіреного товариша", - додав керівник ГУ МВС в Криму.

Нагадаємо, Присяжнюк в СБУ займатиметься питаннями, пов"язаними з енергетичною безпекою, а також буде займатися зміцненням взаємодії СБУ і органів місцевої влади.

Раніше двоє заступників глави СБУ стали фігурантами гучних скандалів.

Андрій Кислинський був звільнений після історії з підробленим дипломом про вищу освіту.

Тіберій Дурдинець був звільнений після того, як проти нього Генпрокуратура порушила кримінальну справу, а він сам був оголошений в міжнародний розшук, повідомляє Цензор.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ незадоволені заміною Кислинського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути