понеділок, 07 червня 2010 12:13

У БЮТ не хочуть люстрації і називають Януковича переляканим

У БЮТ не хочуть люстрації і називають Януковича переляканим

Бютівець Володимир Бондаренко скептично поставився до пропозиції лідера ВО " Свобода" Олега Тягнибока провести внутрішню люстрацію серед опозиційних сил.

"Це неможливо і непотрібно. Проведення люстрації - це дуже суб'єктивні речі. Якби за політичними ознаками у 90-х роках була проведена люстрація, ми втратили б багатьох свідомих політиків. Але ж люстрація на антиукраїнській основі могла бути проведена, тому що багато хто із сьогоднішніх комуністів - це люди, які не є тими, хто бореться за Україну", - сказав Бондаренко в коментарі Gazeta.ua.

"Тим не менше сьогодні я не бачу ні підстав, ні методологічних розробок як провести цю люстрацію", - зауважив він.

Бютівець також розкритикував Ющенка, Яценюка та Ульянченко за їхні висловлення на адресу інших політичних сил.

"Сьогодні найважливіше для опозиції усвідомити, що є страшна небезпека і постаратися не робити те, що робить Ющенко і Яценюк. Якщо вони реально хочуть щоб Україна пішла шляхом, про який ми мріяли, то сьогодні не варто ставити себе так, як вони себе ставлять. Або робити так як Віра Ульянченко, яка здала всю владу, всіх родичів і близьких і критикує Юлію Володимирівну (Тимошенко) за те, що вона щось там неправильно робить.

Тому у цій ситуації я би пустив цей розвиток за напрямком усвідомлення, а не внутрішньої боротьби опозиції", - зазначив Бондаренко.

Коментуючи заяву президента Віктора Януковича про те, що є інформація про загрозу його безпеці, "бютівець" сказав: "У житті кожної людини безперервно існує загроза. На шляхах гинуть тисячі людей, начальників, політиків і т.д. Є таке явище, як блискавка, або загибель на полюванні, чим дуже захоплюється Янукович. Тому у такому випадку його життю загрожують об'єктивні обставини".

"А з точки зору організованих убивств, то я думаю, що він настільки переляканий, що вже сьогодні пів країни працює на його захист. Очевидно тут він вже переборщив", - додав Бондаренко.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ не хочуть люстрації і називають Януковича переляканим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути