Ексклюзиви
вівторок, 14 січня 2014 06:04

У "Борисі" підтвердили, що Луценко пив тільки ліки - нардеп

У "Борисі" підтвердили, що Луценко пив тільки ліки - нардеп
Фото: telegraf.com.ua
У клініці "Борис" підтверджують, що екс-міністр Юрій Луценко в день сутичок з "Беркутом" нічого, крім ліків, не брав. Про це заявив на своїй сторінці у Facebook народний депутат з фракції "Батьківщина" Володимир Ар'єв.

"Мені подзвонили знайомі з клініки "Борис". Керівництво завтра вранці відповість на всі питання з попередніх повідомлень (щодо рівня алкоголю в крові Луценка, - Gazeta.ua.) і я про це відразу напишу. Але при цьому вони мені повідомили, що результат тесту на алкоголь у висновку Соціотерапії показав низькі цифри, які свідчать лише про те, що Луценко, дійсно, крім ліків нічого не брав. Крім того, стан здоров'я Луценка після тюрми не дозволяє йому пити. Завтра напишу деталі після розмови з керівництвом "Бориса", - розповів Ар'єв.

"Але влада забрехалася вже так, що їй уже ніколи ніхто не повірить. Ні в Україні, ні в світі", - додав політик.

Нагадаємо, у понеділок головний лікар Київської міської лікарні Соціотерапія Володимир Ярий заявив, що в крові екс-міністра Юрія Луценка в день сутичок з "Беркутом" був алкоголь. "У крові Юрія Луценка виявлено алкоголь. У київській міській лікарні Соціотерапія було проведено токсикологічне дослідження крові Юрія Віталійовича, яка була доставлена з клініки Борис. В результаті клініці було передано офіційне висновок, який свідчить про те, що 10 січня Юрій перебував у стані сп'яніння", - заявив Затятий.
Зараз ви читаєте новину «У "Борисі" підтвердили, що Луценко пив тільки ліки - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути