Ексклюзиви
пʼятниця, 26 жовтня 2012 14:02

У Бердичеві Тимошенко "агітує" за "регіонала" Піскуна

Автор: Фото: gazeta.ua
 

У Бердичеві Житомирської області розповсюджуються листівки нібито із закликом екс-прем'єра Юлії Тимошенко голосувати за колишнього генпрокурора Святослава Піскуна, кандидата по 63 мажоритарному округу.

"По 63-му виборчому округу із центром в місті Бердичеві Об'єднана опозиція не висунула жодного кандидата. Всі, хто заявляє про опозиційність, вводить людей в оману, - ідеться нібито у зверненні Тимошенко. - Проте вибір робити потрібно і я хочу вам сказати про людину, яку поважаю та підтримую усім серцем. Це єдина чесна людина в погонах — Святослав Піскун. Він був найбільш принципово чесним Генпрокурором, якого бачила Україна".

Крім того, на місцевому радіо в якості агітації транслюють нібито аудіозвернення Тимошенко до мешканців 63-го округу. У ньому голос, дуже подібний на голос Тимошенко, закликає голосувати саме за Піскуна.

У прес-службі "Батьківщини" запевняють, що це є фальшивка і про такі факт взагалі не чули. Факт використання провладними кандидатами образу Тимошенко свідчить про надзвичайну популярність екс-прем'єр-міністра, прокоментувала Марина Сорока.

"Я хочу сказати, що влада намагається усіляко використовувати імідж Юлії Володимирівни навіть для своїх кандидатів. Це означає, що Юлія Володимирівна є дуже популярним політиком. Але такі провокації ми вже чули і дуже багато журналістів повідомляє про це. Деякі кандидати, колишні наші однопартійці навіть використовують образ Юлії Володимирівни в рекламній кампанії, хоча це заборонено. Тимошенко такого дозволу не давала", - наголосила вона.

Крім того, Сорока запевнила, що аудіозвернень Тимошенко є тільки два — записане до арешту і записане на телефон "бютівця", адвоката екс-прем'єра Сергія Власенка.

"Єдине звернення, яке було записано Юлією Володимирівною — воно було записано напередодні її арешту, бо вона знала, що її заарештують. І друге звернення було записано захисником Сергієм Власенком на мобільний телефон. Воно офіційно розповсюджено. Все інше — це фальшивка", - запевнила прес-секретар. Вона також додала, що такі випадки порушень партія фіксує і оскаржує в судах.

Зазначимо, що Святослав Піскун наразі є членом фракції Партії регіонів. Однак на 63-му окрузі балотується як самовисуванець.

Зараз ви читаєте новину «У Бердичеві Тимошенко "агітує" за "регіонала" Піскуна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

79

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути