неділя, 30 вересня 2012 16:44

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У "Батьківщині" вважають повернення Тимошенко до колонії помстою за відеозвернення

У "Батьківщині" вважають повернення Тимошенко до колонії помстою за відеозвернення
Партія "Батьківщина" у своїй заяві вимагає негайно звільнити Юлію Тимошенко. Фото: facebook.com

Партія "Батьківщина" розцінює заяву тюремників про незаконне та негуманне припинення лікування лідера опозиції у лікарні "Укрзалізниці", як помсту режиму Януковича за відеозвернення, в якому Юлія Тимошенко закликає співвітчизників на виборах висловити свій протест корупційній владі.

Про це йдеться в повідомленні на сайті "Батьківщини".

"Тюремники, за наказом Януковича, збираються викинути хвору людину з лікарні "Укрзалізниці" та знову заховати Юлію Тимошенко за грати Качанівської колонії, аби без зайвих свідків продовжувати тортури над нею", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремники хочуть повернути Тимошенко в колонію

Однопартійці Юлії Тимошенко зазначають, що пенітенціарна система в Україні давно вже стала сталінською, "оскільки там панує беззаконня та тотальне порушення прав усіх ув'язнених, не лише лідера опозиції".

"Усім зрозуміло, що це - помста за оприлюднення відеозвернення, в якому Юлія Тимошенко закликає суспільство на парламентських виборах зупинити корупційний режим Януковича, який ігнорує закони та знищує права людей", - підкреслюється у заяві.

У партії нагадали, що "навіть Янукович змушений був неодноразово публічно визнати, що суд над Юлією Тимошенко не відповідав жодним стандартам, а відтак є незаконним".

"Янукович достеменно знає, що Юлія Тимошенко не скоювала ніяких злочинів, тому вимагаємо від режиму та Януковича особисто негайного звільнення Юлії Тимошенко із застосуванням усіх існуючих важелів та механізмів", - наголошується в заяві.

Зараз ви читаєте новину «У "Батьківщині" вважають повернення Тимошенко до колонії помстою за відеозвернення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

95

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути