пʼятниця, 26 липня 2013 23:51

У "Батьківщині" побоюються прийняття нового Трудового кодексу після літніх канікул

У "Батьківщині" побоюються прийняття нового Трудового кодексу після літніх канікул
Андрій Павловський. Фото: batkivschina.com

Новий проект Трудового кодексу був розроблений народними депутатами-"регіоналами" на замовлення власників великого капіталу. Тому існує висока ймовірність того, що він буде прийнятий після завершення канікул ВР.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив народний депутат від фракції ВО "Батьківщина" Андрій Павловський.

"Цей законопроект уже внесли на розгляд депутати Партії регіонів, як вони себе називають – "партія великого капіталу". Всі ми розуміємо, що це соціальне замовлення роботодавців, власників, які власне є представниками Партії регіонів", - зазначив політик.

Павловський наголосив, що розгляд цього проекту вже відбувся на профільному Комітеті з питань соціальної політики і праці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинець розповів, як Партія регіонів приготувала "каральну експедицію" проти українських робітників

"Там з невеликою перевагою, буквально в один-два голоси, було прийнято рішення відхилити цей законопроект як неприйнятний, такий, що звужує права найманої людини", - сказав парламентарій.

Водночас, за його словами, це питання не закрито, адже навіть з таким негативним висновком Комітету з питань соціальної політики регламент Верховної Ради передбачає розгляд законопроекту в сесійній залі і голосування за нього.

"Загроза в тому, що Партія регіонів дійсно має більшість у Верховній Раді, й коли всі повернуться з відпочинку, то вони зможуть прийняти цей антисоціальний кодекс", - спрогнозував Павловський.

Зараз ви читаєте новину «У "Батьківщині" побоюються прийняття нового Трудового кодексу після літніх канікул». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути