понеділок, 20 серпня 2012 18:28

Спецтема: Боротьба за "мову"

У "Батьківщині" очікують на відмову у касаційній скарзі Тимошенко

У "Батьківщині" очікують на відмову у касаційній скарзі Тимошенко
Володимир Бондаренко каже, що процес розгляду касації у справі Тимошенко навмисне затягують. Фото: politics.comments.ua

Завтра під час розгляду касації екс-прем'єра Юлії Тимошенко на рішення у "газовій справі" суд може ухвалити якесь неформальне рішення.

Про це в коментаріGazeta.ua сказав "бютівець" Володимир Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Тимошенко загнала Януковича у глухий кут - Власенко

"Зокрема про те, що суду заважають працювати. Це може бути зроблено, аби затягнути процес. Я на 99 відсотків впевнений, що буде придумана будь-яка причина для цього. Адже суть проблеми полягає в тому, що у влади немає аргументів", - зазначив він.

За словами депутата, "Батьківщина" очікує на відмову у касаційній скарзі. "Але вона дає змогу звернутися до Європейського суду з прав людини. А без цього такий розгляд неможливий, бо до того повинні бути пройдені всі інстанції всередині держави. Усвідомлюючи це, влада придумала з точки зору юриспруденції ідіотські аргумент про те, що Юлія Тимошенко має бути присутня на засіданнях в Києві. Але ж касацію подали адвокати Юлії Володимирівни, які весь час були присутні в суді. Тому їх не можна звинуватити. Тим більше, громадянин може висловити небажання бути присутнім на розгляді", - зауважив Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соратника Данилишина підозрюють у організації замаху - ЗМІ

"Бютівець" нагадав, що після Вищого спеціалізованого суду, як касаційна інстанція, є ще Верховний суд. "Аби потрапити туди на розгляд, замало бажання підсудного чи його сторони. Там обов'язково потрібно, щоб подав один із судів – спеціальний чи спеціалізований. Таким чином, після завтрашнього суду залишається ще одна інстанція, яка придумана в якості бар'єру", - додав політик.

Зараз ви читаєте новину «У "Батьківщині" очікують на відмову у касаційній скарзі Тимошенко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути