середа, 13 червня 2012 12:53

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У "Батьківщині" натякають, що Щербаня вбили нинішні керівники України

У "Батьківщині" натякають, що Щербаня вбили нинішні керівники України
БЮТ обурений заявою Януковича. Фото: p-p.com.ua

Слова президента Віктора Януковича про причетність Юлії Тимошенко до вбивства донецького бізнесмена Євгена Щербаня знаменують собою "повний і остаточний крах української юстиції та бодай ілюзії незалежності української прокуратури та судів".

Як повідомила прес-служба БЮТ, у цій політсилі зазначили, що публічне замовлення на переслідування Тимошенко вже не замовчується, а афішується.

"Це новий крок в еволюції диктатури. Янукович взяв на себе функції слідства та суду. Наступним кроком має стати пряма участь Януковича у допитах та катуваннях Юлії Тимошенко", - наголосили у "Батьківщині".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович каже, що Щербаня вбили за участю Тимошенко, і це - не секрет

За словами "бютівців", Янукович проголосив обвинувальний вирок на адресу лідера об'єднаної опозиції.

"І вже не питання, як будуть діяти судді та прокурори в цих справах – височайше замовлення отримано. Немає ані кримінального кодексу, ані суті справи, ані процесуальних доказів, ані показів свідків. Є лише команда "Фас!" з Межигір'я, і лише цим окриком керується віднині українська підневільна Феміда", - вважають політики.

Як наслідок, партія "Батьківщина" звернулась до всіх міжнародних спостерігачів, світової громадськості та громадян України з проханням "не дати ввести себе в оману і дати гідну оцінку горе-президенту, який перейшов межу законності, порядності та моралі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович заявив про причетність Тимошенко до вбивства Щербаня, бо так йому сказали в ГПУ — політолог

"Що ж до вбивства Євгена Щербаня, то варто проаналізувати, кому саме перейшла свого часу його власність та власність інших убитих в Донецькій області бізнесменів. Ці факти відомі всім, але прокуратура і суди бояться навіть подумати про реальних змовників цих злочинів. Бо нині вони керують країною", - резюмували у "Батьківщині".

Зараз ви читаєте новину «У "Батьківщині" натякають, що Щербаня вбили нинішні керівники України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути