четвер, 26 травня 2011 14:20

У Азарова обіцяють повернути усе, що "вкрала Тимошенко"

У Азарова обіцяють повернути усе, що "вкрала Тимошенко"

Антикорупційне розслідування стосовно діяльності уряду Юлії Тимошенко триває.

Про це йдеться у заяві прес-служби Кабміну з приводу рішення американського суду, який задовольнив позовні вимоги "Укрвакцини" у розмірі більше 19 мільйонів доларів, як грошовий еквівалент збитків від закупівлі вакцини від грипу.

"Безумовно, уряд задоволений судовим рішенням про повернення Україні понад 19 мільйонів доларів, що дорівнює, наприклад, вартості створення сучасного діагностично-лікувального центру і у багато разів перевищує витрати на проведення міжнародного аудиту діяльності уряду Тимошенко", - заявили у Кабміні.

"Уряд висловлює переконання, що згадане судове рішення є тільки першим, але далеко не останнім кроком щодо відновлення справедливості і повернення Україні вкрадених грошей", - зазначається у заяві.

В Кабміні також запевнили, що повернення коштів "вкрадених" Тимошенко триватиме.

"Безумовно, вже найближчим часом до бюджету мають повернутися ще більш значні суми, котрі були незаконно витрачені на сумнівні оборудки під час діяльності уряду Тимошенко у 2008 році – першому кварталі 2010 року", - наголосили в уряді.

Зараз ви читаєте новину «У Азарова обіцяють повернути усе, що "вкрала Тимошенко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути