Ексклюзиви
середа, 01 червня 2011 21:57

У Азарова назвали заяву Тимошенко сміхотворною

У Азарова назвали заяву Тимошенко сміхотворною

Заява екс-прем'єра Юлії Тимошенко про те, що справа про фінансові махінації при закупівлі вакцини її не стосується, сміхотворна. Про це йдеться в заяві прес-служби Кабінету міністрів, опублікованій на офіційному сайті уряду.

"В епоху інформаційних технологій, коли всі слова і діяння політика надійно фіксуються в базах даних, брехати не тільки негарно, але й це може мати наслідки", - йдеться в заяві.

"Досить нагадати пані Тимошенко, що саме вона підписувала постанову уряду про надання держгарантій (тобто, дозвіл залучити зовнішній кредит за рахунок платників податків) "Укрвакцині", - заявили в прес-службі.

Крім того, в заяві цитуються слова Тимошенко, які вона сказала на засіданні уряду 11 листопада 2009 року:

"Досягнута домовленість про закупівлю реанімаційного медичного обладнання, протипандимічної сезонної вакцини від грипу, домовленість про закупівлю антибіотиків. Робота зупинилася за однієї банальної причини: майже 8 днів президент не підписує закон про виділення мільярда гривень на боротьбу з епідемією", - сказала Тимошенко.

"25 листопада 2009 року пані Тимошенко публічно заявила, що вакцина від грипу буде закуплена за бюджетні кошти", - йдеться в заяві.

"Саме Тимошенко ініціювала питання про спрощення реєстрації вакцин в Україні ("Я особисто буду звертатися до депутатів з проханням, щоб вони прискорили вирішення питання") і обіцяла, що Верховна Рада буде боротися за подолання вето президента і виділення 1 мільярда гривень на боротьбу з епідемією", - уточнили в прес-службі.

Раніше повідомлялось, Тимошенко розповіла, хто насправді крав з бюджету кошти на ліки.

Зараз ви читаєте новину «У Азарова назвали заяву Тимошенко сміхотворною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути