середа, 20 червня 2012 09:25

У Януковича були реальні мотиви бажати смерті Щербаню - Власенко

У Януковича були реальні мотиви бажати смерті Щербаню - Власенко
Сергій Власенко впевнений, що проти Тимошенко немає доказів. Фото: news2000.com.ua

Адвокат екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявив, що у Віктора Януковича були реальні мотиви бажати смерті Євгену Щербаню.

Про це він сказав в інтерв'ю "Комерсант-Україна".

"Почнемо з політичних вигод ... Політична ситуація в Донецькому регіоні Щербаня повністю влаштовувала, він мав великий вплив на тодішнього губернатора, якого зняли через чотири місяці після вбивства. На його місце був призначений Віктор Янукович. Якби Щербань був живий, то, но моє глибоке переконання, Януковича не призначили б губернатором ", - сказав він.

"Тепер бізнес-вигоди. Ви прекрасно знаєте, кому відійшли активи Щербаня - вони всі були поділені між так званими "донецькими", це був переділ бізнесу всередин і "донецьких", і всі наступні і попередні смерті - це також наслідок переділу власності, який здійснювався всередині Донецькій області силами представників Донецької області ", -додав адвокат.

"І ще один епізод. Хочу нагадати вам історію смерті (виконавця вбивства Щербаня) Кушніра. Якщо я не помиляюся, в 1998 або 1999 році, він, м'яко кажучи, "помер" в донецькому СІЗО, випивши "якісь не ті" ліки . У моєму розумінні - людину вбили. Я просто хочу нагадати - губернатором був Віктор Янукович, а прокурором області - Віктор Пшонка, нинішній генпрокурор ", - сказав Власенко.

Зараз ви читаєте новину «У Януковича були реальні мотиви бажати смерті Щербаню - Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути