вівторок, 31 січня 2012 16:44

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тюремники запевнили, що під час масажу Тимошенко споглядають лише жінки

Тюремники запевнили, що під час масажу Тимошенко споглядають лише жінки

Державна пенітенціарна служба України стверджує, що за рішенням керівництва Качанівської виправної колонії в Харкові, де відбуває покарання екс-прем'єр України Юлія Тимошенко, відеоспостереження не ведеться під час проведення її сеансів масажу.

"За рішенням керівництва установи під час проведення масажу ув'язненій Тимошенко пристрій відеоспостереження в камері не використовується", - йдеться в повідомленні прес-служби Державної пенітенціарної служби України.

У повідомленні наголошується, що станом на 31 січня Тимошенко проведено 11 сеансів масажу, який на прохання самої ув'язненої здійснюється в її камері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко обстежать троє канадців, двоє німців та троє з Червоного Хреста

"Під час сеансу масажу в камері також перебувають представник управління охорони здоров'я Харківської облдержадміністрації (жінка), медпрацівник установи (жінка) і працівник служби нагляду установи (жінка). Перебування цих співробітників установи в приміщенні, де проводиться масаж, передбачено чинною нормативною базою, і не може розцінюватися як приниження гідності або порушення прав людини", - підкреслили в прес-службі.

Крім того, за твердженням пенітенціарної служби, "жодного випадку провокаційної поведінки з боку персоналу або приниження гідності засуджених або ув'язнених у Качанівській колонії не зафіксовано".

Зараз ви читаєте новину «Тюремники запевнили, що під час масажу Тимошенко споглядають лише жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути