понеділок, 20 лютого 2012 18:12

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тюремщики запевняють, що готові виконувати будь-які рекомендації іноземних лікарів щодо Тимошенко

Тюремщики запевняють, що готові виконувати будь-які рекомендації іноземних лікарів щодо Тимошенко

Державна пенітенціарна служба України повідомила про те, що управління охорони здоров'я та медико-санітарного забезпечення ДПтС здійснює всі рекомендації щодо лікування Юлії Тимошенко, які залишили у своїх висновках фахівці міжнародної медичної комісії.

Зокрема, за словами начальника управління охорони здоров'я та медико-санітарного забезпечення ДПтС Євгена Полякова, свої певні рекомендації щодо лікування Тимошенко залишили іноземні та вітчизняні лікарі, повідомляє прес-служба держустанови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка Тимошенко не виключає, що маму доведеться оперувати

"Ми слідуємо тим рекомендаціям, які виписали нам і канадські і німецькі лікарі. Медиками нашої установи здійснюється постійний нагляд за станом здоров'я Тимошенко. Зокрема, ми забезпечили пацієнтку ходунками, як і рекомендували німецькі фахівці", - зазначив Поляков.

Крім того, він підкреслив, що у колонії ще чекають на додаткові рекомендації від німецьких лікарів, які вони обіцяли направити до України до кінця поточного тижня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремники опублікували остаточні рекомендації міжнародної комісії, яка обстежувала Тимошенко

"У свою чергу, ми готові й надалі у повному обсязі виконувати всі рекомендації щодо лікування ув'язненої Тимошенко. Не є виключенням і оперування пацієнтки, у тому числі і за межами Качанівської колонії. Хоча сьогодні питання про хірургічне втручання не стоїть і у своїх висновках медики такий крок не пропонують і не обґрунтовують, ми все одно готові за необхідності забезпечити таку можливість", - додав Поляков.

Зараз ви читаєте новину «Тюремщики запевняють, що готові виконувати будь-які рекомендації іноземних лікарів щодо Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути