четвер, 12 квітня 2012 18:00

Спецтема: Луценко за ґратами

Тюремники заперечують, що у Луценка гепатит: Цей вірус є у 75% населення

Тюремники заперечують, що у Луценка гепатит: Цей вірус є у 75% населення
У ДПС запевнили, що Юрій Луценко знав результати обстежень. Фото: tsn.ua

Державна пенітенціарна служба заперечує, що у колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка діагностовано захворювання вірусним гепатитом.

Про це на прес-конференції заявив начальник управління охорони здоров'я та медико-санітарного забезпечення Державної пенітенціарної служби Євген Поляков, повідомляють "Українські новини".

"Дійсно, він здавав кров на маркери. Щоб не заглиблюватися у медицину - там все негативно, крім одного вірусу - так званий TTV вірус (гепатиту), він присутній у 75% населення, ні про що не говорить і не викликає ніколи жодних захворювань", - сказав він.

Поляков повідомив, що всі результати обстежень в обов'язковому порядку надавалися самому Луценку.

На підтвердження своїх слів він продемонстрував документ з підписом Луценка про те, що той отримав результати обстеження 19 вересня 2011 року.

Начальник управління зазначив, що і після цього Луценко неодноразово обстежувався медиками, які не виявили у нього захворювання на гепатит.

Як повідомлялося раніше, дружина Луценка Ірина звинуватила пенітенціарну службу у приховуванні від її чоловіка результатів аналізів його крові від 19 вересня 2011 року, які, за словами Ірини, показали захворювання вірусним гепатитом TTV.

Зараз ви читаєте новину «Тюремники заперечують, що у Луценка гепатит: Цей вірус є у 75% населення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути