Ексклюзиви
понеділок, 24 грудня 2012 14:42

Спецтема: Луценко за ґратами

Тюремний лікар не бачить підстав для звільнення Луценка

Тюремний лікар не бачить підстав для звільнення Луценка
Фото: radiosvoboda.org

Начальник сектору охорони здоров'я управління ДПтСУ в Чернігівській області  Волкова каже, що з медичної точки зору підстави для звільнення колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка відсутні.

Про це вона повідомила під час перерви у судовому засіданні, яке сьогодні проходить в Менській виправній колонії, передає прес-служба ДПтС.

"Я хочу підкреслити, що стан здоров'я пацієнта задовільний, а такий діагноз, як цироз печінки, у нього взагалі відсутній. І знаєте, більшість з тих діагнозів, які сьогодні звучали від адвокатів, пацієнт не має і ніколи не мав. Тому я здивована тим, звідки і навіщо адвокати вигадують Луценку відсутні у нього хвороби", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Навіть звільнення Тимошенко і Луценко не виправить відносин із Заходом - Балога

За словами лікаря, Ірина Луценко просила про включення до складу медичної комісії МОЗ певних рекомендованих нею фахівців. "Всі вони, а це 5 висококваліфікованих медиків, професорів, були включені до складу комісії. І всі вони підтвердили висновки, які були зроблені раніше чернігівськими лікарями", - уточнила Волкова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремники "діагностували": Луценку операція не потрібна

Також вона додала, що стан здоров'я Луценка задовільний, і він знаходиться під постійним наглядом медперсоналу. За її словами, у Луценка не діагностовано жодного захворювання, які входять до переліку хвороб, що є підставою для подання в суд матеріалів про звільнення засудженого від подальшого відбування покарання.

"Насправді, такі проблеми зі здоров'ям, як у Ю.Луценка, має кожен другий українець", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «Тюремний лікар не бачить підстав для звільнення Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути