субота, 22 вересня 2012 02:34

Тягнибок: Завдання політиків сьогодні - показати дорогу нації

Тягнибок: Завдання політиків сьогодні  - показати дорогу нації
Олег Тягнибок вважає, що різниці між заходом і сходом країни немає. Фото: ru.tsn.ua

Політики мають не тільки вирішувати політичні та економічні питання, а й показувати нації дорогу.

Про це в ефірі телеканалу "Інтер" сказав лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

"Я свято переконаний, що всі розмови про захід і схід, що є якісь протистояння, якісь інші люди, інші ментальності – все це брехня. Так, дійсно, східна частина України тривалий час була під російською окупацією, західна частина була під мадярською, польською, австро-угорською окупаціями. Можливо, це частково далося взнаки. Але насправді, сьогодні я відчуваю, що Україна є однаковісінька. І на зустрічах що на Волині, що в Чернігові, що в Криму, що в Луганську люди задають одні й ті самі питання, людей болить одне й те саме", - переконаний "свободівець".

Тягнибок наголосив, що сьогодні немає протистояння між заходом і сходом, між північчю і півднем. "Сьогодні є протистояння між жуликами, бандитами, олігархами і бідняками", - пояснив він.

Водночас, лідер ВО "Свобода" переконаний, що політики мають об'єднувати націю та показувати їй шлях, куди рухатися.

"На сьогодні завдання влади не тільки вирішувати питання політичного, національного, економічного і  соціального характеру. Завдання влади на сьогоднішній день – показати шлях нації, куди ми йдемо, показати ту мету, заради чого ми живемо, заради чого народжуємо дітей, виховуємо їх. Це життя.  І влада, як та, яка має бути найнята людьми, має показувати цей шлях",- вважає політик.

Він додав: "Я сьогодні відчуваю, що прийде той час, і це вже наступає, що люди чітко відчувають – одна держава, одна віра, одна нація, одне майбутнє. Україна починає формуватися".

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок: Завдання політиків сьогодні - показати дорогу нації ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути