вівторок, 26 листопада 2013 20:33

Тягнибок: "Спікер Сейму Литви на Майдані – це відповідь українським скептикам"

Тягнибок: "Спікер Сейму Литви на Майдані – це відповідь українським скептикам"
Лорета Граужінене. Фото: 15min.lt

Щойно на Європейській площі з опозиційними лідерами вийшла спікер Сейму Литви Лорета Граужинене. Вона висловила підтримку мітингувальникам. Після неї виступив лідер "Свободи" Олег Тягнибок, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Брати і сестри українці, ось мені здається, власне це і є відповідь багатьом скептикам і тим, які кажуть, що не треба виходити на вулиці відстоювати свої права. Відповідь тим, які хочуть поставити Україну на коліна. Ця відповідь сьогоднішній візит сюди до нас на Майдан голови Сейму Литви. Тої держави, яка для нас для українців найближчим часом однозначно буде знаковою. Ось заради чого ми зібрались тут на Майдані. Заради чого нас було понад сотня тисяч в неділю, вчора, сьогодні і ми будемо приходити, тоді, коли треба захистити наші інтереси. Ми дали відповідь, в першу, чергу Європі. Ми дали відповідь європейським президентам. Ми дали відповідь міністрам закордонним справ європейських країн. А це відповідь однозначна – ми українці європейська нація", - заявив Тягнибок.

Також, під час своєї промови головний "свободівець" наголосив, що двері Європи для України залишаються відкритими і зазначив: "Європейське товариство не залишається байдужим до української нації".

Свою промову Тягнибок завершив гаслом: "Банду – геть!", "Україна – це Європа", кількатисячний натовп у центрі Києва за ним повторював.
Наступним за лідером "Свободи" виступає "ударівець" Віталій Кличко.

Нагадаємо, раніше зазначалося, що спікер Сейму Литви Лорета Граужинене у середу, 27 листопада, зустрінеться зі спікером Верховної Ради Володимиром Рибаком.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок: "Спікер Сейму Литви на Майдані – це відповідь українським скептикам"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути