субота, 29 січня 2011 12:33

Тягнибок вважає, що влада використала комуністів

Тягнибок вважає, що влада використала комуністів

Лідера ВО "Свобода" Олега Тягнибока не здивувало рішення Донецького окружного адмінсуду про заборону міськорганізації "Свободи" здійснити смолоскипну ходу в Донецьку, приурочену до Дня пам'яті героїв Крут.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Вважаю це рішення абсолютно заангажованим і заздалегідь спланованим. Оскільки недарма із підручників історії на догоду кремлівським хазяїнам викинули згадку про Крути. Тому що це була героїчна сторінка протистояння українців зовнішнім ворогам, зокрема Росії. Зрозуміло, що суди сьогодні повністю перетворились в знаряддя політичних репресій теперішнього режиму. Тому вони ухвалюють ті рішення, які їм вигідні і потрібні для боротьби із будь-чим українським", - зауважив Тягнибок.

"Комуністи навряд чи самі до того додумалися. Вони ж у коаліції із владою, яка справді нехтує справжньою українською історією, бореться із національною пам'яттю. Комуністів використали як певну приманку для реалізації своїх планів. Але це не перший раз. Однак чим більше нам щось забороняють, тим міцнішими ми стаємо, і тим більше у нас з'являється прихильників", - наголосив лідер "Свободи".

За його словами, сьогодні по всій Україні "Свобода" буде проводити заходи з нагоди пам'яті героїв Крут, зокрема і в Донецьку.

Нагадаємо, Донецький окружний адмінсуд заборонив міськорганізації ВО "Свобода" смолоскипну ходу в Донецьку, приурочену до Дня пам'яті героїв Крут. Своє рішення суд обґрунтував необхідністю уникнути протистояння між Компартією та націоналістами.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок вважає, що влада використала комуністів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути