четвер, 19 січня 2012 09:51

Тягнибок хоче заборонити переслідування опонентів, окрім українофобів

Тягнибок хоче заборонити переслідування опонентів, окрім українофобів

Лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок пообіцяв, потрапивши до Верховної Ради, зайнятись насамперед скасуванням депутатської недоторканності.

Про це він заявив у коментарі Gazeta.ua.

Зокрема, за словами політика, "Свобода" є партія ідеологічна і передбачувана у плані тих позицій, які вона декларує як свій світогляд.

"У нашій "Програмі захисту українців" у першому розділі є пункт про скасування депутатської недоторканості", - наголосив Тягнибок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин запропонував відмовлятись від депутатської недоторканності індивідуально

Націоналіст пояснив, що його програма передбачає скасувати депутатську недоторканність щодо кримінальних та економічних злочинів. Разом з тим, вона пропонує заборонити притягнення до юридичної відповідальності депутатів усіх рівнів за їхню політичну позицію, висловлення і голосування у радах та їхніх органах, крім випадків антидержавної українофобської діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок порадив набратись терпеливості і пам'ятати про українські землі в РФ

"Прийшовши у парламент, ми будемо відстоювати однією з найперших саме цю позицію - оцей пункт нашої програми. Я також переконаний, що на відміну від інших політичних сил, які вже потрапляли у парламент, у тому числі завдяки декларації саме цієї позиції, і не реалізували потім своїх обіцянок, "Свобода" це здійснить", - заявив Тягнибок.

Політик вважає, що, скасувавши депутатську недоторканність, свободівці, таким чином, відстоюватимуть позиції, які спрямовані на захист українців.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок хоче заборонити переслідування опонентів, окрім українофобів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути