середа, 02 березня 2022 01:25

Спецтема: Війна Росії проти України

"Твій батько - вбивця, як Гітлер" - що пишуть позашлюбній доньці Путіна в Instagram
4

Позашлюбній доньці президента країни-агресора РФ Володимира Путіна 18-річній Луїзі Розовій в Instagram пишуть, що її батько вбивця, порівнюють його з Гітлером і бажають йому смерті.

Про це повідомляє Табло ID.

Кажуть, Путін сховав свою родину у розкішному високотехнологічному бункері десь у Сибіру. Цей бункер облаштований на випадок ядерної війни.

Розова, у якої 84 тисяч фоловерів, припинила постити публікації у жовтні минулого року. Це викликало підозру, що батько примусив її замовчати.

"Твій батько - вбивця, він як Гітлер", "подзвони своєму батькі путіну, скажи хай припинить війну" і ще багато чого пишуть Луїзі в Instaram, який, до речі, досі відкритий.

"Російський народ має повстати проти цього диктатора", - також пишуть коментатори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Геноцид: окупанти скинули бомби на цивільних у Житомирі

"Путін вбиває невинних людей в Україні. Молодих російських солдатів відправляють в Україну, не кажучи, з ким воюють і чим займаються. Російська економіка руйнується, досягаючи абсолютного нуля. Незабаром, якщо ще ні, ви не зможете користуватися Netflix, Spotify, додатками соціальних мереж, платити за допомогою Google і Apple Pay, усіма популярними брендами, а також залишати Росію. Ти залишишся ні з чим. Російська нація має повстати проти цього диктатора", - також пишуть доньці Путіна.

Про існування ймовірної позашлюбної доньки Путіна стало відомо в 2020-му. Матір дівчини - така собі Світлана Кривоногих, яка буцімто була подругою російського диктатора у 1990-х роках.

Кривоногих понад 20 років вивчала англійську мову у Великій Британії. Позашлюбна донька Путіна дружить із племінником пов'язаного з мафією російського магната.

Зараз ви читаєте новину «"Твій батько - вбивця, як Гітлер" - що пишуть позашлюбній доньці Путіна в Instagram». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути