середа, 08 лютого 2012 11:50

Спецтема: Луценко за ґратами

Турчинова і Москаля таки допитають у справі Луценка

Турчинова і Москаля таки допитають у справі Луценка

Сторона державного обвинувачення просить суд викликати і допитати у справі екс-голови МВС України Юрія Луценка колишнього першого віце-прем'єра Олександра Турчинова і колишнього заступника Луценка Геннадія Москаля.

З відповідним клопотанням прокурори звернулися в середу на початку чергового судового засідання.

Сторона держобвинувачення пояснила необхідність допиту зазначених осіб тим, що на початку судового процесу вже заявлялося про необхідність допиту в якості свідка Москаля, а що стосується Турчинова, то його прізвище фігурує в матеріалах справи, зокрема, в епізоді щодо зарахування водієві Луценка Леоніду Приступлюку цивільного стажу до загального міліцейського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокурор Луценка хоче викликати на допит Турчинова та Москаля

Держзвинувачення також просить суд долучити до справи інформацію з лікарні про лікування колишнього керівника апарату міністра Валерія Мельника, який допитувався в суді в якості свідка, інформацію про перетин кордону Луценком 30 серпня 2008, а також просять витребувати з МВС інформацію про статус автомобіля, на якому пересувався екс-міністр.

Крім цього, представники прокуратури попросили суд долучити до матеріалів справи ряд запитів у визначені установи (при цьому не уточнили, в які саме) і відповіді на них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водія Луценка допитували шість годин

Наразі у засіданні оголошено технічну перерву, щоб сторона захисту Луценко могла ознайомитися з документами, наданими суду прокуратурою.

Зараз ви читаєте новину «Турчинова і Москаля таки допитають у справі Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути