пʼятниця, 22 липня 2011 08:53

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Турчинов заявив, що його примушують слухати стару брехню про Тимошенко

Турчинов заявив, що його примушують слухати стару брехню про Тимошенко

Генеральна прокуратура України замість того, щоб займатись розслідуваннями вбивств, мільярдних розкрадань бюджетних коштів та рейдерських захоплень підприємств  продовжує фальшувати замовні справи проти опозиції.

Як повідомила прес-служба БЮТ, про це сказав перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов.

"Ті, хто слідкує за ганебним процесом, що відбувається в Печерському суді, бачать, як на очах розвалюється сфальшована Генеральною прокуратурою справа проти Юлії Тимошенко", -  сказав Турчинов.

За його словами, саме тому керівництво ГПУ не вигадало нічого кращого як реанімувати справи п'ятнадцятирічної давнини, зокрема справи ЄЕСУ, "про що з серйозним виглядом розповідає на своїх чергових прес-конференціях".

Політик зауважив, що зазначені справи були перекреслені судом, "а нас сьогодні знову примушують слухати цю стару пропагандистську брехню".

"Це є безперечним свідченням того, що за півтора роки, протягом яких ГПУ, СБУ та інші виконують замовлення проти опозиції, вони так і не змогли нічого знайти проти Тимошенко", - підсумував Турчинов.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов заявив, що його примушують слухати стару брехню про Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути