понеділок, 20 серпня 2012 13:57

Турчинов спростував інформацію про розкол Об'єднаної опозиції

Турчинов спростував інформацію про розкол Об'єднаної опозиції
Турчинов попросив "цю анонімку, цю нісенітницю" не тиражувати. Фото: epochtimes.com.ua

Інформація про розкол в середині Об'єднаної опозиції є провокацією Адміністрації президента.

Про це на прес-конференції в Києві сказав Олександр Турчинов, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Коментуючи інформацію ЗМІ про те, що може зібратися альтернативний з'їзд Об'єднаної опозиції й виключити зі списку деяких членів партії, зокрема Турчинова й Арсенія Яценюка, Турчинов наголосив:

"Це мрії та забаганки Адміністрації президента, Партії регіонів, які вони затранслюють в інтернеті на своїх підконтрольних сайтах, або з посиланням на джерела без посилання на конкретних людей. Це тільки їхні мрії, які не відповідають дійсності".

"Я би попросив цю анонімку, цю нісенітницю не тиражувати", - зазначив він.

Турчинов наголосив, що Об'єднана опозиція разом і влада своїми провокаціями не зможе її розколоти.

"Влада не змогла зірвати з'їзд Об'єднаної опозиції. Влада мріяла, що буде розкол, що не буде єднання. Не дочекалися вони цього. Об'єднана опозиція зараз працює як єдина команда", - додав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У БЮТі називають пустими балачками інформацію про заколот

Він також зауважив, що не існує списку Об'єднаної опозиції, який нібито затвердила Юлія Тимошенко. За його словами, документ, який з'явився в пресі є фальшивим, оскільки Тимошенко не може зараз підписувати жодні папери, крім касаційних позовів.

Крім того, за словами Турчинова, ще один з'їзд Об'єднаної опозиції "Батьківщина" відбутися все ж таки може. На ньому буде стояти питання щодо виключення зі списків людей, які не працюють на перемогу Об'єднаної опозиції.

"Усі наші активісти, які є в списку, знаходяться на тих місцях, де мають бути. Немає підстав для їхніх змін та пересувань. Але ми не виключаємо, що, за ініціативи Політради, буде зібраний з'їзд, але тільки для того, щоб виключити зі списку тих, хто не працює на перемогу опозиції, тих, хто не кладе в неї всі свої можливості та здібності. Тих, хто вважає, що потрапив до списку й життя вже відбулося. Тому з'їзд може зібратися, щоб відкорегувати список", - пояснив Турчинов.

Він також запевнив, що конфлікту в середині Об'єднаної опозиції немає і не може бути.

"Нехай Янукович, його оточення і Партія регіонів не сподіваються на якийсь конфлікт. Наші вороги не дочекаються цього. Їхні мрії не реалізуються в Україні. Вони залишаться їхньою ганьбою. Як би вони не працювали, як би вони не впливали - опозиція єдина", - сказав Турчинов.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов спростував інформацію про розкол Об'єднаної опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути