четвер, 03 березня 2011 17:49

Турчинов пояснив "гречаний маразм" "регіоналів"

Турчинов пояснив "гречаний маразм" "регіоналів"

Влада тепер звинувачує лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко у тому, що вона не насіяла гречки на п'ять років наперед.

Про це заявив перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов, повідомила партійна прес-служба.

За його словами, влада, намагаючись пояснити свою нездатність керувати країною, вкотре вдалася до звинувачень на адресу Тимошенко.

"Під час прийняття рішення у Верховній Раді щодо ввезення до України кормової китайської гречки, представники правлячої більшості не змогли придумати нічого кращого, щоб пояснити свою бездарність і нездатність керувати країною, як звинуватити Тимошенко, що вона замало посіяла гречки", - сказав політик.

Він припустив, що у Партії регіонів не знають, що гречку саджають не раніше травня.

"А відповідно, коли потрібно було її (гречку) саджати у минулому році, Янукович і Азаров розповідали країні про свої неймовірні досягнення на високих посадах. Тому нинішні заяви горе-керівників можна пояснити лише тим, що на їх думку Тимошенко повинна була насіяти стільки гречки, щоб їм її вистачило хоча б років на п'ять", - резюмував Турчинов.

Нагадаємо, під час своїх виступів у парламенті представники Партії регіонів поклали відповідальність за нестачу гречки на попередній уряд, а також неправильну роботу Держрезерву, керівники якого "тепер ховаються за кордоном".

Сьогодні Верховна Рада скасувала ввізне мито на імпорт гречки. За ухвалення законопроекту "регіонала" Владислава Лук'янова у першому читанні та в цілому проголосувало 260 народних депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов пояснив "гречаний маразм" "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути