Ексклюзиви
четвер, 15 вересня 2011 08:46

Турчинов: поки Тимошенко за гратами, жодного діалогу з владою і бути не може

Турчинов: поки Тимошенко за гратами, жодного діалогу з владою і бути не може

Перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов заявляє, що діалог влади й опозиції можливий тільки за умови припинення політичних репресій щодо голови партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

"Що б була якась дискусія між опозицією і владою, треба припинити політичні репресії, тому що коли лідер опозиції у в'язниці - про що вести діалог", - сказав Турчинов в інтерв'ю телеканалу "Рада".

За його словами, поки в Україну "йде наступ на демократію, свободу слова, даруйте, це не діалог, а це має конкретну назву - це репресії".

Відповідаючи на запитання, хто буде правонаступником партії "Батьківщина" у разі винесення обвинувального вироку Тимошенко, Турчинов сказав: "Де б не знаходилася Юлія Володимирівна, вона була, є і буде нашим лідером ... Юлія Володимирівна як керувала, так і буде керувати нашою партією ".

Він також зазначив, що "найгірший варіант можливий тільки для нашої влади, коли вони підуть на рішення, яке може підірвати не тільки країну, а й взагалі привести нашу державу до ізоляції".

Турчинов висловив надію, що владі "вистачить розуму або хоча б інстинкту самозбереження, щоб не переступити межу".

Зараз ви читаєте новину «Турчинов: поки Тимошенко за гратами, жодного діалогу з владою і бути не може». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути