понеділок, 17 вересня 2012 13:42

Турчинов: Мельниченко поставив на комерційну основу свої покази

Комерціалізація екс-майора Мельниченка призвела до того, що він почав співпрацювати з Генпрокуратурою, яка намагається будь-що сфальшувати справи проти лідера опозиції.

Про це заявив керівник Центрального виборчого штабу Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Олександр Турчинов сьогодні на прес-конференції, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Давно уже, багато років ця людина не сприймається як серйозний свідок. Це сталося після того, як майор Мельниченко поставив на комерційну основу як свої покази, так і свої записи", - сказав Турчинов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Замовив Щербаня Лазаренко, заплатили за вбивство - Кириченко та Тимошенко" - Мельниченко

"Те, що у Генпрокуратури свідком виступає майор Мельниченко, який до цієї справи не має жодного відношення, це ознака одного – повного фіаско їхньої справи. Вони не мають ні доказів, ні матеріалів, і їх потуги сфальшувати проти лідера опозиції, вони стають відомі широкому загалу", - зазначив керівник Центрального виборчого штабу Об'єднаної опозиції.

 

Турчинов також поінформував, що на початку липня Мельниченко вийшов на родину Юлії Тимошенко і передав їй лист, у якій вказує про те, що "має певні факти, які свідчать про прагнення влади Кучми усунути її з політичного життя", та висловив бажання виступити з ними у суді за необхідності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мельниченко покаже свої плівки Генпрокуратурі?

"Родина Юлії Тимошенко та деякі колеги, на яких він виходив, відмовились від фінансування такого свідка. Коли людина знає правду, вона має свідчити безкоштовно, а не ставити свої заяви на комерційну основу", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов: Мельниченко поставив на комерційну основу свої покази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути