пʼятниця, 19 жовтня 2012 16:59

Турчинов хоче, аби "регіонали" залишилися в музеї

Турчинов хоче, аби "регіонали" залишилися в музеї
Фото: pravo-kiev.com

Заступник лідера "Батьківщини" Олександр Турчинов вважає, що членів Партії регіонів треба було б зробити музейними експонатами. Про це він сказав в інтерв'ю журналістам у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція здала Київ, виборча кампанія майже не ведеться - політолог

"Партію регіонів разом з її керівниками треба помістити в музей імені того, як не треба керувати країною, і як не можна займатися політикою. Якби вони стали виключно музейними експонатами, на цьому можна було б поставити крапку у питання протистоянні диктатурі", - зазначив Турчинов.

За словами заступника Тимошенко, амбіції "регіоналів" та їхня неадекватна оцінка ситуації сьогодні є загрозою для країни. "Саме тому ми боремося за перемогу, аби можна було тільки в музеї дивитися на спробу відновлення диктатури в Україні, щоб її в реалії більше ніколи не було", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов вважає "ударівців" політиками-початківцями

Говорячи про те, чи не хотіла б опозиція відкрити і собі музей, політик наголосив, що є більш важливі справи, аніж особисті амбіції.

Нагадаємо, прем'єр Микола Азаров днями має відкрити музей Партії регіонів у приміщенні Харківської обласної організації ПР.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов хоче, аби "регіонали" залишилися в музеї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути