пʼятниця, 02 вересня 2011 08:26

Спецтема: 20 років незалежності!

Турчинов до міліції поки не ходив - там ще збирають матеріали

Турчинов до міліції поки не ходив - там ще збирають матеріали

Перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов поки що не давав свідчень в рамках кримінальної справи, порушеної київською міліцією у зв'язку із зіткненнями між правоохоронцями та представниками опозиційних політичних партій під час мітингу на День Незалежності 24 серпня.

"Не давав ще свідчення. Напевно, вони збирають більше матеріалів, щоб спілкуватися було цікавіше", - сказав він в ефірі "5 каналу".

Турчинов знову підкреслив, що після мітингу в парку Тараса Шевченка опозиціонери проводили мирну ходу по вулиці Володимирській у центрі Києва, що, за його словами, не було заборонено рішенням Київського окружного адміністративного суду.

"Чому сьогодні опозиціонери викликаються на допити в прокуратуру, і в той же час жодного генерала, який давав наказ провокувати ці події, незаконно блокував людей, не викликали на допит в Генпрокуратуру. І вони розповідають, куди кому треба йти. Лук'яненко Левко Григорович 25 років у таборах радянських просидів, і ви йому будете розповідати, куди ходити в День Незалежності?! ", - обурився Турчинов.

Він також наголосив, що ніхто нікого не провокував. "Своєчасно опозиція подала заявку ..., а суди нам заборонили ходити по вулицях", - уточнив політик.

При цьому Турчинов зазначив, що опозиція "не ховається від відповідальності" за стан законодавства в країні, як парламентська сила.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов до міліції поки не ходив - там ще збирають матеріали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути