понеділок, 04 березня 2019 16:15

Труханов заступився за Жванецького

Труханов заступився за Жванецького
4 березня під час апаратної наради мер Одеси Геннадій Труханов засудив тих, хто критикує Михайла Жванецького

4 березня в ході апаратної наради мер Одеси Геннадій Труханов засудив тих, хто критикує Михайла Жванецького і виступає проти проведення його концертів.

Він заявив, що Михайло Михайлович - почесний громадянин Одеси, президент Всесвітнього клубу одеситів - організації, яку знають і поважають у всьому світі.

"Михайлу Михайловичу в цьому році виповниться 85 років і, звичайно, за традицією плануються його концерти в березні. Але ось такі напівграмотні недорослі вважали, що вони будуть вирішувати в мільйонному місті які концерти треба проводити, а які ні. Хто є гордістю Одеси. Ім'я Жванецького вмонтовано в історію Одеси таким чином, що його ніколи не забудуть і завжди будуть з повагою відгукуватися. А імена цих мерзотників - їх ніхто не знав і не пам'ятав, так і не знатиме. І мені дуже неприємно було, що така інформація взагалі з'явилася. Я впевнений, що і культурна інтелігенція, і всі одесити без винятку розуміють і підтримують Михайла Михайловича і дякують за його життєву позицію і любов до Одеси", - заявив Геннадій Труханов.

Після цього він звернувся до сатирика.

"Михайло Михайлович, Одеса Вас чекає, ми Вас любимо. Звичайно, чекаємо Вас з новими жартами, новими розповідями. В Одесі Ви завжди в наших серцях є і будете. Тому не переживайте - Одеса з Вами", - заявив мер Одеси.

Зараз ви читаєте новину «Труханов заступився за Жванецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути