понеділок, 15 липня 2019 15:23

Труба визнав, що українські бронежилети нормальні - Бірюков

Труба визнав, що українські бронежилети нормальні - Бірюков
Юрій Бірюков: "Директор ДБР публічно зізнався у відсутності законних підстав переслідувати волонтерів Збройних Сил"

Сьогодні директор Державного бюро розслідувань Роман Труба заявив активістам Партії "Європейська солідарність" про відсутність претензій до якості бронежилетів, які надходили до українського війська з 2014 року по березень 2019 року.

Про це волонтер, кандидат в народні депутати від Партії "Європейська Солідарність" Юрій Бірюков заявив після зустрічі активістів "ЄС" з директором ДБР.

"Щойно Труба на відеокамеру заявив наступне: претензій щодо бронежилетів минулих років випуску немає. Вся метушня через партію (бронежилетів – ред), яка почала надходити на склади з квітня. Важливо, що експертизу по цій партії не проводили взагалі! Були якісь "слідчі дії" по тестуванню, які проводив незрозуміло хто і незрозуміло де. З цього всього у мене постає питання: на якій підставі він (Роман Труба – ред) на всю країну 26 червня заявив про те, що 3 з 5 бронежилетів браковані та про завдану шкоду на 100 млн грн?!", – заявив Юрій Бірюков.

Як відомо, з початком виборчої кампанії слідчі Державного бюро розслідувань провели близько 40 обшуків у волонтерів та представників команди партії "Європейська Солідарність".

Сьогодні, 15 липня активісти партії "Європейська Солідарність" в головному офісі ДБР провели акцію з вимогою негайно припинити політично мотивовані переслідування волонтерів та добровольців, які з 2014 року чинять опір російській агресії.

Зараз ви читаєте новину «Труба визнав, що українські бронежилети нормальні - Бірюков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути