середа, 26 грудня 2018 13:46

Треба продовжити - Тука дав пораду щодо воєнного стану

Треба продовжити - Тука дав пораду щодо воєнного стану
Воєнний стан потрібно продовжити - Георгій Тука. Фото: politinfo.com.ua

Заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука вважає, що воєнний стан потрібно продовжити. Про це він заявив у коментарі РБК-Україна.

"Я б його продовжив. Із моєї точки зору, стоїть ще дуже багато завдань, які потрібно вирішувати у рамках воєнного стану. Я знаю, що деякі питання за цей місяць були вирішені, а щодо деяких питань виявлені певні прогалини. Вони потребують певних коректив. Є проблеми, над якими потрібно працювати. Але я не можу сказати, це звіти ТСК, які я не маю права коментувати".

Останнє слово залишається за РНБО та Верховною Радою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воєнний стан на 30 діб - це повний маразм - Ярош

"Вчора була інформація про 22 установок залпового вогню "Град" на Луганщині біля Хрустального. Тобто це скупчення техніки відбувається не тільки на території Російської Федерації. З моєї точки зору, зовнішня загроза не зменшилась. Але рішення буде приймати РНБО, ґрунтуючись на відповідних доповідях Міноборони, а по-друге, остаточне рішення прийматиме Верховна рада".

26 грудня в Україні закінчується термін дії воєнного стану, який був введений у низці областей після інциденту в Керченській протоці. Там 25 листопада прикордонні кораблі РФ обстріляли й захопили 3 кораблі ВМС України разом із екіпажами. Зараз Росія "судить" 24 українських моряків.

Зараз ви читаєте новину «Треба продовжити - Тука дав пораду щодо воєнного стану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути