четвер, 05 квітня 2012 10:00

Трансляція Національного круглого столу української інтелігенції

Трансляція Національного круглого столу української інтелігенції
Учасники Ініціативної групи "Першого грудня" обговорюють головні проблеми України.

Учасники ініціативної групи "Першого грудня", філософи, громадські діячі, експерти, діячі культури говорять про місію інтелігенції та вільних людей України, про світові виклики і головні проблеми країни в гуманітарній, економічній та суспільно-політичній сферах.

На пленарному засіданні "Світові виклики та сучасний стан розвитку України" виступають Іван Дзюба, кардинал Любомир Гузар, Мирослав Маринович, Мирослав Попович, Євген Сверстюк.

Національний круглий стіл під гаслом "Вільна людина у вільній країні" стане новим інститутом, що започатковує демократичний процес вираження суверенної волі народу України через свідому комунікацію і співпрацю вільних людей.

До участі в першій розмові учасники Ініціативної групи "Першого грудня" запросили філософів, громадських діячів, експертів, діячів культури.

Довідка. Ініціативна група "Першого грудня" створена в 20-ту річницю референдуму. До складу групи входять В'ячеслав Брюховецький, Богдан Гаврилишин, Семен Глузман, Володимир Горбулін, Кардинал Любомир Гузар, Іван Дзюба, Мирослав Маринович, Мирослав Попович, Євген Сверстюк, Вадим Скуратівський, Ігор Юхновський. Ініціативна група "Першого грудня" вбачає своєю місією встановлення в країні правил гри, які базуватимуться на загальнолюдських цінностях, і які сьогодні є затребуваними українським суспільством.

Зараз ви читаєте новину «Трансляція Національного круглого столу української інтелігенції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути