вівторок, 20 березня 2018 23:10

Трамп привітав Путіна з перемогою та хоче з ним зустрітися

Трамп привітав Путіна з перемогою та хоче з ним зустрітися
Лідери двох країн обговорили важливі світові проблеми. Фото: Tert

Дональд Трамп повідомив, що привітав Володимира Путіна з перемогою на президентських виборах і хоче в найближчий час зустрітись з ним.

Про це американський президент розповів під час зустрічі з принцом Саудівської Аравії у Білому Домі.

"Ми дуже добре поговорили, і, думаю, ми зустрінемося в недалекому майбутньому, аби обговорити гонку озброєнь, яка виходить з-під контролю. Ми також обговоримо Україну, Сирію, Північну Корею та інші важливі питання", - заявив Трамп.

Про телефонну розмову двох президентів розповідає і прес-служба Кремля. Повідомляється, що лідери обговорили важливість обмеження гонки озброєнь, боротьбу з міжнародним тероризмом, а також перспективи співпраці у фінансовій сфері, зокрема в енергетиці. Також президенти обговорили можливість організації їх зустрічі.

"Діалог мав конструктивний, діловий характер та був орієнтований на вирішення накопичених проблем в російсько-американських відносинах",- написали у Путіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літак із "кокаїнового скандалу" вивіз з Британії російських дипломатів

Натомість сенатор США Джон Маккейн гостро відреагував на дії Трампа і засудив їх.

"Американський президент не є лідером вільного світу, коли вітає диктаторів з перемогою на фальшивих виборах",- сказав урядовець.

Маккейн підкреслив, що таким чином Трамп висловив зневагу до тих російських громадян, яких позбавили права на участь у вільних та чесних виборах.

Верховна Рада проголосувала проти визнання виборів президента Російської Федерації на території Криму і Севастополя. Таке рішення депутати прийняли на пленарному засіданні

Зараз ви читаєте новину «Трамп привітав Путіна з перемогою та хоче з ним зустрітися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути