неділя, 03 листопада 2019 04:15

Трамп хоче ще раз зустрітися з Зеленським

Трамп хоче ще раз зустрітися з Зеленським
Трамп хоче зустрічі з Зеленським. Фото: РБК

Президент США Дональд Трамп заявив, що із задоволенням би прийняв у Білому домі свого українського колегу Володимира Зеленського.

Вищезазначене Трамп сказав в бесіді з журналістами на південній галявині Білого дому, яку транслювали американські інформаційні телекомпанії.

Також американський президент висловив надію, що Зеленський найближчим часом відгукнеться на цю пропозицію. Точні терміни майбутньої зустрічі Трамп не назвав.

Я говорив з ним двічі. Я б дуже хотів, щоб він приїхав в Білий дім, якщо він хоче приїхати. І я думаю, що він хотів би приїхати. Думаю, він приїде дуже скоро. Я був би радий його тут прийняти, - заявив Трамп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розмова Трампа з Зеленським: суд зобов'язав Держдеп оприлюднити деталі

Крім того, Трамп раз назвав українського президента хорошою людиною.

"Його обрали в той час, коли в Україні можна спостерігати неймовірну корупцію, яка мене сильно турбує", - додав президент США.

Під час спілкування з Трампом український гарант зазначив, що його американський колега ніколи не бував в Україні, тому й запросив його здійснити офіційний візит. Американський президент в свою чергу пообіцяв, що відвідає Україну.

Зараз ви читаєте новину «Трамп хоче ще раз зустрітися з Зеленським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути