субота, 14 вересня 2013 04:54

"Товариш Фірташ — це засекречений товариш" — Захист Тимошенко поскаржиться на олігарха ще раз

"Товариш Фірташ — це засекречений товариш" — Захист Тимошенко поскаржиться на олігарха ще раз
Сергій Власенко. Фото: kontrakty.ua

Захист екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко має намір ще раз подати в американський суд позов до українського бізнесмена Дмитра Фірташа.

"Ми переподамо його протягом 60 днів з тими ж позовними вимогами", - сказав захисник екс-прем'єра Сергій Власенко "Інтерфаксу- Україна".

Він назвав рішення федерального суду Нью-Йорка про закриття справи "робочою ситуацією".

"Вона закрита з правом переподачі позову. У нас це подано як якась сенсація. Насправді, це другий чи третій раз нам його закривають. Ми його переподаємо і все нормально. Ситуація робоча, ніякої проблеми немає. Нам не відмовили по суті, йшлось (у рішенні суду - ред.) тільки про технічні моменти - не вручено повістку (Д. Фірташу - ред.), тому що товариш Фірташ у нас - засекречений товариш", - сказав Власенко.

Раніше ЗМІ повідомили про те, що Федеральний суд Нью-Йорка закрив справу за позовом Тимошенко до низки фізичних і юридичних осіб, включаючи співвласника RosUkrEnergo Дмитра Фірташа, оскільки деякі відповідачі не отримали повідомлення про подачу позову. Суд зазначив також, що позивач має можливість знову відкрити цю справу протягом 60 днів.

У квітні 2011 р. Юлія Тимошенко подала до суду Нью-Йорка позов до швейцарської компанії RosUkrEnergo та її співвласника Дмитра Фірташа за звинуваченням у шахрайстві, порушенні прав людини і вимаганні.

Зараз ви читаєте новину «"Товариш Фірташ — це засекречений товариш" — Захист Тимошенко поскаржиться на олігарха ще раз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути