Ексклюзиви
пʼятниця, 06 травня 2011 23:03

Томенко запідозрив у Табачника напади соціопатства

Томенко запідозрив у Табачника напади соціопатства

Віце-спікер Микола Томенко переконаний, що вказівка міністра освіти Дмитра Табачника розміщувати інформацію про вищі навчальні заклади України на сайті, який керівникам ВНЗ у наказовому порядку запропонувало міністерство, має ознаки корупції.

Про він заявив вефірі 5 каналу.

"На мою думку, тут можна говорити про соціопатичну поведінку міністра освіти, якщо можна якісь невротичні речі кидати. І це біда, коли чиновник не може тримати себе в руках. Можна тільки уявити, що він дозволяє собі на нарадах, якщо він такі речі дозволяє по відношенню до віце-спікера, чи просто політика. Нещодавно міністр освіти назвав 60 % киян маніяками. Бо, за його словами, люди, які вимагають його відставки - маніяки. А за останніми соціологічними опитування саме стільки киян підтримують його відставку", - наголосив Томенко.

На критику Табачника стосовно того, що він не перевірив факти, Томенко відповів наступне: "До мене звертаються люди і говорять, що з них вимагають 7 тисяч у квартал і 30 тис у рік. Засновником сайту є приватна структура, і гроші туди тихенько надсилають", - зазначив "бютівець".

Томенко переконаний, що фінансову діяльність міністерства освіти мають перевірити відповідні органи.

"Мені здається, що за цією критикою в українофобстві міністерство освіти перетворилось на податкову інспекцію, і оброком обклали вчителів, ректорів. У мене був один клієнт Леонід Черновецький і його "молода команда". Я за 5 років стільки подав документів, не вірили, що у Києві є корупція. Зараз і президент повірив, і прокуратура", - зауважив віце-спікер.

Раніше Томенко повідомив, що за даними організації "Свідомо", Міносвіти розіслало в українські ВНЗ листи з вимогою оплатити послуги сайту osvita.com для створення "Єдиного освітнього інформаційного вікна". Табачник назвав цю інформацію "брехнею", та порадив Томенку "битися головою об стіну".

Зараз ви читаєте новину «Томенко запідозрив у Табачника напади соціопатства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути